Paris.London.New York

Joi, 19 martie, ora 20.00 – “Paris. London. New York” – o calatorie muzicala de neuitat, intr-o editie speciala “Lady’s Night”, numai la Elements.
 

      Pe 19 Martie, Elements te poarta intr-o calatorie muzicala de neuitat cu “Paris. London. New York”, intr-o editie speciala din seria “Lady’s Night”, o serie de evenimente inchinate vitalitatii si exuberantei feminine. 

      Elements ti-a pregatit un recital de exceptie din partea un duo ce imbina vocea suava a Irinei Sarbu si magia acordurilor de pian ale lui Andrei Tudor.

      Cu o voce sensibila si delicata, tanara solista de jazz Irina Sarbu reuseste de fiecare data sa-si impuna timbrul personal in interpretarea proprie a unor cunoscute piese din vastul repertoriu pe care il arbordeaza.

      De cealalta parte, avand si el de partea sa efervescenta creativa a tineretii, Andrei Tudor s-a remarcat de la o varsta frageda ca un compozitor talentat, dar mai ales ca un exceptional pianist de muzica pop si jazz, sustinand numeroase recitaluri pe scena unor spectacole si festivaluri nationale si internationale, alaturi de cei mai talentati artisti din tanara generatie. 

      Conceput ca un show unitar in diversitatea sa, “Paris. London. New York” te poarta pe acordurile muzicii care a fost martorul perioadei de glorie a celor mai mari capitale ale lumii: cafe concert-ul cluburilor pariziene, jazz-ul exaltant al barurilor londoneze si cabaretul marilor scene new yorkeze.

      Joi, 19 Martie, cu incepere de la ora 20, traieste o seara pe ritmurile care au scris istoria muzicii contemporane la “Paris. London. New York”, un eveniment marca Elements, din seria “Lady’s Night”. 
 

ELEMENTS

Adresa:  str. Buzesti 50-52;

Rezervari:

M: 0728 874 964; T: 021 3111 040;

[email protected]

www.elements.ro 

Pentru confirmari presa: [email protected] 

Booking, planning & communication

made by United Elements

[email protected]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *